Menu Sluiten

Weer hoogtijdagen voor Stal Wijbenga in Rijs en Opmeer

05-08-2014

Franke PJ in Rijs tweede
Franke PJ in Rijs tweede

 

 

Afgelopen zaterdag hadden we concours in Rijs. Daar waar het in het hele land regende, scheen in Rijs de zon. Voor ons scheen dubbel de zon want Franke PJ werd tweede in de competitie. Hij heeft zich inmiddels stevig geplaatst voor deze plek. Ook mochten we als eerste opstellen met het vernieuwde dubbelspan. Christiaan PJ en Christiaan van Bommelsteijn debuteerden.

 

Het was een prachtig span. Bij het overrijden ging er kennelijk, in de ogen van de jury iets mis, of ze hebben ons span geheel gemist want we kwamen niet meer in de top drie terug. Gelukkig maakte het span dat dubbel en dwars weer goed in Opmeer waar ze als tweede mochten opstellen. Daar waren we zeer tevreden over omdat de Chrisjes elkaar steeds meer vinden. Het succes was in Opmeer nog groter want Christiaan PJ werd eerste in de limiet klasse.
Dit keer had Udo het kampioen duo Christiaan PJ en Wopke voor de wagen gespannen voor het tandem en ook die werden eerste.

 

 

Al met al weer zeer tevreden en we maken de boel weer schoon voor aanstaande woensdag. Dan gaan we naar Buitenpost. Daar wordt het kampioenschap merrie verreden. Annette PJ zal daar voor de sjees debuteren. Ook Franke PJ komt in de baan. De rest is nog een verrassing.

 

 

 

 

 

 

Christiaan PJ eerste in Opmeer
Christiaan PJ eerste in Opmeer

 

De debuterende Chrisjes in tandem
De debuterende Chrisjes in tandem

Foto’s zijn gemaakt door Karin Sevink