Menu Sluiten

Up Date van Yorick en Eric

Even een berichtje van mij (Eric)

 

Na een moeilijke start met Yorick en dan bedoel ik vooral zijn hengsten gedrag gaat het nu super goed met ons ( ik heb doorgezet wat soms best moeilijk was) . Hij is nog steeds hengst en blijft dat ook, want het is een schat en een zeer makkelijke hengst. Yorick en ik trainen erg veel ( rijden tussen de merries) en misschien dat we in de nabije toekomst de sport ingaan want daar is hij zeer geschikt voor. Ben gevallen op zijn formaat en type, zijn mooie front en hengstenhals (want een grote hengst is hij zeker) . Zijn manen waren al heel lang, maar deze blijven maar doorgroeien wat hem ook een prachtige uitstraling geeft. Hij is in een zeer goede conditie. Ben blij dat jullie hem voor me hebben gevonden en hoop nog vele jaren plezier met hem te hebben.

 

Groetjes Eric

 

 

Screenshot_2016-03-14-22-32-37