Menu Sluiten

Topdag in Bennekom


Deze dag was echt helemaal top. Mooi weer en fantastische resultaten. Een mooi terrein waar ruimte genoeg was om in te rijden en goed georganiseerd was.

De dag begon al heel vroeg want we moesten helemaal naar Bennekom en hebben eerst Tjipke nog even afgeleverd. Aangekomen op het concoursterrein moest Urlig PJ direkt starten en je ziet dat hij steeds meer in balans komt en zijn ritme helemaal heeft gevonden. Na een eerste plaats in Lunteren was ook deze keer de eerste plek voor Ulrig PJ weggelegd. Het eerste oranje lintje was binnen. Daarna kwam Christiaan PJ in de baan en moest hij in Lunteren de dekhengst Wylster nog voor laten gaan, vandaag was de eer voor Christiaan PJ. Hoe langer hij mag lopen hoe beter het wordt. In een constante lijn liep hij iedereen zoek en mocht ook hij als eerste opstellen. Het tweede oranje lintje was binnen. Daarna Martinus PJ. In Lunteren eerste en nu mocht hij als tweede opstellen. Het van hand veranderen kwam er niet helemaal uit en door een extra bocht was hij even uit balans. Maar dat is het spel en dus een mooie tweede plek.

Udo heeft Christiaan PJ en Martinus PJ in Lunteren voor het eerst naast elkaar gezet en daar was het nog even aftasten. Nu hadden Christiaan PJ en Martinus PJ elkaar helemaal gevonden. Ze kwamen als een eenheid binnen, bleven een eenheid en stelden als een eenheid op. Drie oranje linten en een rode was het eindresultraat waar we weer heel erg trots op mogen zijn. het is nu kort dag want zaterdag starten we met dit trio in Roden.
Ulrig PJ

[nggallery id=33]