Menu Sluiten

Sandra en Yuri

Yuri en ik hebben vandaag wat te vieren.  Het is vandaag namelijk 5 jaar geleden dat jullie hem bij mij kwamen brengen. Vandaag kan ik jullie melden dat het super goed gaat met Yur. Ik rij m 4 x in de week en met mooi weer gaan we lekker naar buiten. De andere dagen longeer ik hem of staat ie in de molen en daarna in de paddock. ’s middags staat ie lekker op het land (in de zomer dan). Als er wedstrijd bij ons op stal is, starten we mee. Dat hebben we nu 9 keer gedaan en dat heeft toch al 9 winstpunten opgeleverd. BIjna L1 dus.  Aanstaande zondag weer wedstrijd en hopelijk mogen we daarna L1 starten. Gisteren weer een super buitenritje gereden, word zo blij van hem. Ik ben in ieder geval nu  super blij met hem en dat wilde ik even met jullie delen. En Pieter: je hebt een supermatch gemaakt!

Groetjes,
Sandra en Yuri

yuriwei240515
wedstrijdfotoyuric
090815B