Menu Sluiten

Renate en X


9 jaar geleden kocht Renate uit Almere haar X bij ons. Vandaag kregen we even weer een up date.

Hallo Pieter en Janet,

Alweer 9 jaar geleden dat wij X bij jullie kochten hij was nog net geen 4 jaar nu inmiddels 13 en M2 met 1 winstpunt. Meneer doet het rustig aan. X is een super paard ik gebruik hem veel voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of een angststoornis, daar doet hij het super mee. Onvoorstelbaar om te zien hoe zo een grote lobbes een kind van nog geen 23 kg over angst heen kan helpen en zelf vertrouwen kan geven. Aan de andere kant is het een echte show-man en laat hij zich op de wedstrijden van zijn mooiste kant zien en krijg ik nog steeds de vraag: “is het een hengst????” nee hoor hij weet echt niet dat hij man is.
Ik zat even op jullie site te kijken doe ik toch regelmatig even en zag dat mensen ook af en toe een fotootje stuurde, ik dacht nou na 9 jaar zal ik ook een een foto van X sturen, er is nog geen dag geweest dat ik spijt heb gehad van de aanschaf en ik zou hem ook niet meer uit mijn leven kunnen weg denken.
Ps degene die op hem rijd is mijn bijrijdster ik rij hem recreatief en ga lekker het bos met hem in.

Hier wat foto`s van X


[nggallery id=30]

groetjes
Renate Almere