Menu Sluiten

Petrus PJ kampioen Kootwijk klasse Z2


De hele zomer werden er weer selectiewedstrijden gehouden voor de grote finale in Kootwijk. Harmina had zich met drie paarden geplaatst.

Zipp PJ, Annette PJ en natuurlijk Petrus PJ. We moesten dus een keuze maken wie er niet mee zou gaan en dat werd Zipp PJ. Dus gisteren met Petrus PJ en Annette PJ op naar Kootwijk. Petrus PJ was vorig jaar al kampioen in de klasse Z1 maar de klasse Z2 is toch een stuk zwaarder en de concurrentie is hoog. Ondanks dat Petrus PJ in het klassement eerste stond moest het toch maar even gebeuren. Annette PJ, de kersverse 1ste premie stermerrie, beet de spits af en werd zesde. Net niet hoog genoeg om naar de finale te gaan. Petrus PJ was als altijd heel constant en de wissels gingen vlekkeloos. Een finaleplaats kon hem niet meer ontgaan. De finale was een kür op muziek en ook dat is vrij nieuw voor Harmina en Petrus PJ. Met ingehouden adem bekeken we de proef.

Het resultaat was daar………..Petrus PJ kampioen in de Z2.
Fantastisch gereden in een bijzondere mooie proef. Om u te laten zien dat het echt geweldig was heeft Ilsemarie Breemhaar en videofilm gemaakt van de proef en kunt u meegenieten van de prijsuitreiking.De video en foto’s zijn gemaakt door Ilsemarie Breemhaar