Menu Sluiten

Nieuwelingen van stal Wijbenga doen het super

Vandaag, zaterdag 4 juni 2011, was het een drukke dag voor Pieter en voor mij (Janet). Vanmorgen eerst Friesland in om Petrus PJ in de limietklasse uit te brengen. Petrus PJ was echt op dreef en had er duidelijk zin in. Er waren maar liefst 15 paarden in de baan. Petrus PJ deed het super en werd tweede.
Petrus PJ met aan de leidsels Pieter Wijbenga
Vervolgens naar huis om Petrus PJ zijn welverdiende bad te geven en op naar Roden. Daar moest Ulrig PJ zich waar maken in de competitie. Je ziet dat Ulrig PJ aan het groeien is en elke wedstrijd schuift hij enkele plaatsen op. Was hij vorige week nog 5 de, nu werd hij tweede.
Ulrig PJ (foto: Karins hobby fotografie)
Ulrig en Udo mochten eerst als vierde opstellen en de eerste vier mochten overrijden. Ulrig PJ kwam in het juiste ritme en schoof weer twee plekken op en werd dus uiteindelijk tweede.
Daarna kwam hij nog in actie bij de tandems. Samen met Tjeerd van de Brink reden ze naar de derde plaats. Het was de eerste keer dat ze samen in tandem stonden. Ze hadden nog wat moeite om het ritme vast te houden en ze brachten elkaar soms nog wat uit balans. Toch lieten ze nog 4 tandems achter zich.
Ulrig PJ en Tjeerd van de Brink (foto: Karins hobby fotografie)
Kortom een hele mooie dag, mooi weer en goede resultaten. Op naar De Wijk volgende week, tweede pinksterdag.