Menu Sluiten

Vernieuwde website

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft, heeft Jochum Boomsma een nieuwe website voor ons ontworpen.

Pieter en Janet samen op concours
Pieter en Janet zijn inmiddels 12,5 jaar samen bezig Friese paarden in en te verkopen. Dat gaf reden tot een feestje en daar het 10 jaar geleden was dat er een website kwam, en die sindsdien niet was vernieuwd, besloot Jochum Boomsma, als verrassing, een nieuwe website voor ons te maken.
Jochum Boomsma, hartelijk dank voor deze enorme verrassing. We zijn er heel blij mee en we weten zeker dat u dat ook bent. Het zal even wennen zijn om de juiste knoppen te vinden maar de website is makkelijk en overzichtelijk ingedeeld. Dat zal dus niet zoveel problemen geven. De “oude” website was altijd al up to date en dat blijven we natuurlijk volhouden met de nieuwe website.
Het gaf meteen even tijd om terug te blikken op de afgelopen 12,5 jaar. Dekhengsten, kampioenen en dressuurtoppers in het bezit of in het bezit gehad. Natuurlijk blijft onze trots op dit moment nog steeds Martinus PJ. Ook sinds de invoering van het kroonpredikaat, elk jaar een kroon merrie voortgebracht. Veel paarden naar het buitenland gebracht en daarvan meteen samen een leuk reisje gemaakt. Teveel om op te noemen.
Elk jaar naar Amerika en nu elke twee maanden naar Frankrijk. Ook staat een reisje Dubai op het programma daar er voor het eerst 3 paarden naar Dubai zijn verkocht. We gaan ze begeleiden en zorgen dat de paarden niets te kort komen.
Pieter en Janet kijken terug op een fantastische tijd samen en hopen nog vele jaren uw droompaard op stal te hebben staan en mogelijk bij u thuis af te komen leveren.
We nodigen u uit om eens rustig onze nieuwe site te gaan bekijken en natuurlijk mag u op en aanmerkingen mailen zodat we het nog overzichtelijker voor u kunnen maken.
Walsdame PJ (ster) met haar pas geboren merrieveulen Janet PJ (Onne) (Foto: Jochum Boomsma ©)