Menu Sluiten

Mooie plek voor Gooitske

 

 

Hoi Pieter en Janet,

 

Hier eerst wat foto’s van Gooitske bij ons thuis.
De reis terug naar huis met Gooitske is goed verlopen. Ze was heel rustig in de trailer. Toen we thuis kwamen heeft ze gelijk de vuurdoop gekregen. Achter ons huis zijn ze aardappels aan het planten, dus er stond een grote platte wagen op ons pad waar ze met een trekker kuubkisten opzetten. Dus dat moest ze even bekijken. Toen zijn we over de weg naar de bak van de buren gelopen en hebben haar lekker even losgegooid. Dat was wel fijn voor haar, kon ze zich even lekker uitleven. Lekker rennen en bokken. En showen natuurlijk. Later kwam de buurvrouw onze nieuwe aanwinst bewonderen en ook een vriendin van haar die even verderop bij ons in de straat woont. Zij vroeg waar Gooitske vandaan kwam. Dus vertelde we dat ze bij jullie vandaan kwam. Bleek dus dat haar fries ook bij jullie vandaan komt. Zij heet Kim.

 

 

20150418_165638

 

 

Nou, daarna gingen we terug naar huis en stond er een tweede trekker op het pad plus een heftruck. Ze kwamen bollen uit de koelcel halen en Gooitske moest daar langs, want ze moest door de achtertuin naar de paddock. Dat ging allemaal goed, ze gaf er weinig om. Daar lieten we haar lekker los en kon ze kennis maken met ons shetje Lady. Lady vond het erg vreemd, ineens zón groot paard! Maar Gooitske ging even snuffelen en het terrein verkennen en daarna ging ze samen met Lady rennen. Even later was dat over en ging ze lekker rollen. Ik denk dat Lady erg blij is dat ze nu een nieuwe vriendin heeft. Ook ging ze in de stal kijken en een beetje stro knabbelen.

 

Ik had vanochtend lekker veel stro in de stal uitgeschut, dus dat is we fijn voor haar. We hebben zojuist nog wat extra hooi gegeven voor de nacht en staan ze lekker te eten.
En wat op jullie site stond over Gooitske klopt ook echt hoor. Ze is echt een vriendin voor het leven, een super lieverd.

 

 

20150418_183745

 
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alles. Ook vind ik het fijn dat we een goedpassend zadel bij Gooitske hebben kunnen kopen, echt service van jullie. Dit is echt een uitkomst anders moet je zelf op een (tweede hands)zadel uit en dan moet je maar net iets passends vinden. Jullie hebben er echt goede kijk op en konden we er echt op vertrouwen dat Gooitske het juiste zadel heeft. En Michelle vind het ook erg lekker zitten.
Vanochtend heeft Michelle met Gooitske gereden en dat ging super. Ze geeft de ruiter veel vertrouwen. Niet dat Michelle onzeker is, maar het is gewoon erg fijn om er met een goed gevoel op te zitten.
Wat ook zo leuk is dat als Gooitske in de paddock loopt gaat ze overal kijken. Ze kan aan de voorkant kijken, naar de weg toe, daar zag ze koeien lopen, en als ze achter in de paddock gaat kijken, achter de schuur, ziet ze weer heel andere dingen en in de verte ook weer paarden. Ze blijft kijken. Dat is wel bijzonder. En ook grappig is als ze uit de waterton gaat drinken komt de shet er ook bij en staan ze samen te drinken en Gooitske doet haar hoofd dan omhoog en kleddert de shet dan onder. Maar die vindt het niet erg.
Het is echt een schat.

 

 

20150418_185108[1]

 
Nou, wie weet tot ziens en we komen elkaar vast wel ergens tegen.

 
Groetjes Constance

 

 

 

20150418_185927