Menu Sluiten

Martinus PJ maakt overtocht naar Zuid Afrika


Martinus PJ is aan het begin van het tuigseizoen verkocht naar Zuid Afrika. Esmee kocht eerst een super gave eerste premie stermerrie en bij de bezichtiging van Reina zag ze Martinus PJ en was meteen helemaal in Love. Ook niet zo verwonderlijk natuurlijk want het is een prachtpaard om te zien en zowel voor de wagen als in de dressuur een echte topper.

De koop werd gesloten en Martinus PJ zal dit hele seizoen nog tuigen in Nederland en zal daarna de overtocht maken naar de prachtige stallen van Esmee in Zuid Afrika.

Martinus PJ heeft al heel veel gepresteerd. Het begon in 2008 met het kampioenschap klavertje drie en ook werd hij kampioen in de nieuwelingen competitie. In 2009 won hij de provincie Friesland Competitie en het kampioenschap tweespan. In 2010 werd Martinus kampioen in de ereklasse en damesklasse en in 2011 werd hij kampioen tweespan en tandem. Martinus PJ is sport en Z2 startgerechtigd. Dubbel sportpredicaat (dressuur en tuigen) behaalde hij in 2011. Ook dit jaar ziet het er goed uit en heeft hij in Christiaan PJ een nieuw spangenoot gevonden.
We gaan nog een heel seizoen van hem genieten en gaan Martinus PJ dan zelf naar Zuid Afrika brengen. Martinus PJ heeft voor ons de PJ paarden op de kaart gezet.