Menu Sluiten

Maar liefst 7 winstpunten in Marum

Vandaag, 15 mei 2011, waren er dressuurwedstrijden in Marum. Harmina had Petrus PJ en Wikelina PJ geladen. Petrus PJ kwam voor de eerste keer uit in de klasse Z1. Het was allemaal wat onwennig voor Petrus PJ. Hij moest in 1 keer een veel langere proef rijden en dan ook nog eens twee proeven achter elkaar. Hij vond het maar vreemd maar liep onverstoorbaar door.

Petrus PJ

Het pakte dan ook super uit want er werden in de eerste proef 3 winstpunten gereden (240 punten) en de beloning was een eerste plaats. Het veld bestond uit 28 deelnemers. De tweede proef was goed voor 214 punten en dus ook een winstpunt. 4 Winstpunten in de eerste twee proeven in de Z1 voor Petrus PJ. Nog 1 punt en Petrus PJ zou dus in twee wedstrijden sport kunnen zijn. Daar gaan we voor. Petrus PJ is dan de tweede hengst dit jaar die het sportpredikaat gaat halen voor zijn 7 de jaar. Allemaal in handen van Harmina. Martinus PJ ging hem begin dit jaar voor.

Harmina en Wikelina PJ

Vervolgens was het weer de beurt aan Wikelina PJ. Ook Wikelina PJ werd gereden door Harmina en ze waren maar liefst goed voor 3 winstpunten. Ze werden in de eerste proef vierde en de tweede proef 6 de. Voor de eerste wedstrijd voor Wikelina PJ op gras dus een prima resultaat.
Een super gave dag. Het regende soms hagelstenen maar met twee van deze toppers op de trailer kon de dag niet meer stuk.

Wikelina PJ