Menu Sluiten

Keuring Ta it Bihald

 

Annette PJ mag wederom een kampioenstitel op haar naam bijschrijven. Nadat ze twee keer kampioen was geweest, 1 keer in Assen en 1 keer in Garijp, hadden we er niet meer op gerekend dat ze het nog een keer zou herhalen. Ze is inmiddels kroon en sport en we moesten met haar naar de keuring om een uitnodiging te krijgen voor de centrale keuring om het felbegeerde predicaat “model” te veroveren.
Het is dus best gaaf om een keer zonder verwachtingen naar de keuring te gaan. Op vrijdag werd Doutzen ster verklaard dus het was al een goed begin. Zaterdag kreeg Annette PJ de uitnodiging voor de Centrale keuring dus onze wensen waren al vervuld. Er kwam echter nog een kers op de taart. Annette PJ kreeg ook een uitnodiging voor de kampioensring en mocht daar het reservekampioenschap op haar naam schrijven.
Haar lijst wordt nu wel heel erg mooi. Ze is nu twee keer kampioen van de fokdagen en nu dus een reservekampioen bij de oudere merries.
Op naar de Centrale keuring om te zien of ze de hoogste titel ook nog binnen kan halen.
Piet en Rianne Sibma heel veel dank voor het trainen van onze paarden. Jaar in jaar uit komen ze met een kampioen van onze stal van de keuringen af en dat verdient een compliment.

Annette PJ reservekampioen 4 jaar en  oudere merries
Annette PJ reservekampioen 4 jaar en oudere merries

Ook kwam Udo de Haan in de baan met Christiaan PJ voor de sjees. Christiaan PJ klimt geleidelijk door naar de top in de ereklasse. Hij werd nu derde en de finale is in aantocht. Het span van Kai PJ en Christiaan PJ liep naar een tweede plek. Het klavertje drie loopt dit jaar niet zo als we het zouden willen maar er zat nog een mooie vierde plek in. Ze worden steeds beter dus wie weet zit er dit jaar nog meer in.

 

UDO.jp 1300x866

 

UDO 1300x866

 

Foto’s Karin Sevink