Menu Sluiten

Jury is in de war


Op zaterdag 6 augustus werd het kampioenschap in de Ereklasse verreden te Rijs.

Ulrig PJ

Ulrig PJ was al tweede geworden in de limietklasse en op het moment dat Martinus PJ de ring in kwam werd iedereen stil. Hij was helemaal fit en liep als nooit tevoren. Nog meer soeplesse en nog meer front dan ooit. Het kampioenschap kon eigenlijk niet missen.


Helaas had de jury een andere mening en ook bij het overrijden keek de jury alleen nog maar naar de eerste twee opgestelde paarden en telde de rest niet meer mee. Het was een kansloze missie want hoe kun je zien dat een paard fenominaal loopt als je niet kijkt? Iedereen aan de kant was met stomheid geslagen.
Dit keer dus geen kampioenschap maar we zijn super blij dat Martinus PJ nog steeds super fit is en dat Ulrig PJ zich altijd bij de eerste drie rijdt.


Het belangrijkste is dat de paarden er plezier in hebben en vooral houden.

Martinus PJ

De foto’s zijn gemaakt door Sonja Hoogkamer uit Velsen. Sonja en haar man Loet hebben in mei 2010 een prachtige ruin bij ons gekocht. Hij heet Toe mar van Zwanenburg (leffert keer Piter). Toe mar viert op dit moment vakantie bij ons maar zal binnenkort weer terug keren naar Sonja en Loet. Sonja en Loet komen regelmatig een kijkje nemen op de wedstrijden. Zo ook in Rijs.