Menu Sluiten

Het concourseizoen is nu echt begonnen

Op 30 april 2011 was het zover. Ulrig PJ voelde zich niet helemaal top en daar hij volgende week ook naar Lunteren moet bleef hij thuis. Martinus PJ en Tjeerd van de Brink werden geladen voor het concours. Het was mega mooi weer en het beloofde dus een leuke dag te worden. Dat werd het ook met maar liefst 4 overwinningen.
Udo met Martinus PJ
Het begon allemaal in de ereklasse met Martinus PJ. De paarden die vorig jaar de limietklasse hadden doorlopen mochten dan nu ook ereklasse starten en er waren dus wat nieuwe concurrenten in de baan. Martinus PJ had helemaal zijn dag en won.
Daniella met Martinus PJ
Vervolgens snel terug naar de vrachtwagen want Daniella en Martinus PJ moesten een uur later de baan weer in om tegen de vrouwen te strijden. Ook dit werd gewonnen.
Martinus Pj en Tjeerd
Vervolgens werd het spannend want Martinus PJ en Tjeerd zouden voor het eerst voor elkaar lopen in tandem. Het liep lekker en ook dit onderdeel werd gewonnen.
Martinus PJ en Tjeerd
Als laatste de rubriek dubbelspan. Ook hier liepen Martinus PJ en Tjeerd voor het eerst samen en dat is nog moeilijker want ze moeten in gelijke pas blijven lopen. Na een wat aarzelende start mochten ze als tweede opstellen maar bij het overrijden kregen ze de slag te pakken en liepen ze als een eenheid voor de Sjees. Ook dat onderdeel werd vervolgens beloond met een eerste plaats.
Het bleek ook gelijk dat de agenda op de site zin heeft want we werden bezocht door Jan en Eke uit Soest. Ze kochten in 2008 de ruin Melle van ons. Zag dat Melle net jarig was geweest op 28 april en 7 jaar is geworden.
Dus weer een leuke dag gehad en we kijken uit naar aanstaande zaterdag in Lunteren. Daar komen we met Dette PJ, Martinus PJ, Ulrig PJ en misschien nog een verrassing. Maar daarover later.
Foto’s Karin’s hobbyfotografie