Menu Sluiten

Hengstenkeuring aanstaande vrijdag en zaterdag


Pieter en ik zijn natuurlijk weer aanwezig op de hengstenkeuring aanstaande vrijdag en zaterdag. We houden ons voornamelijk op voor de stand van het KFPS en vrijdag bij de stallen. We zijn vrijdag met maar liefst 6 paarden aanwezig voor verschillende shows.

Harmina en Petrus PJ worden gehuldigd als Z2 kampioen van de outdoor wedstrijden. Pieter gaat Wibald PJ rijden in de open klasse in groep 1 en in dezelfde groep zal Christiaan PJ zich laten zien met Udo de Haan. Zipp PJ, nog 1 keer te zien op Nederlandse bodem en dit keer met Marge Emmens aan de leidsels, zal met de show van het Friese tuigpaard zijn beste beentje voorzetten. Annette PJ en Melle gaan laten zien hoe een IBOP proef gereden moet worden en wat de verschillen zijn. Tevens zal Harmina en Petrus PJ een kür op muziek laten zien.
Ook Ulrig PJ en Martinus PJ zouden ten tonele moeten verschijnen voor de huldiging van de kampioenen. Ulrig PJ voor zijn kampioenschap in de klasse M bij de indoorcompetitie dressuur en het winnen van het kampioenschap  tandem nationaal en Martinus PJ voor zijn kampioenschappen nationaal in het dubbelspan, tandem en ereklasse. Helaas kan dit niet meer plaatsvinden want Martinus PJ staat inmiddels in Zuid Afrika en Ulrig PJ staat in Zweden.

Ook Zipp PJ gaat na de hengstenkeuring het land verlaten en gaat naar Zwitserland. De nieuwe eigenaar is aanwezig dus we gaan natuurlijk super ons best doen.
We gaan er weer mooie dagen van maken en als u aanwezig bent vinden we het natuurlijk leuk om even een kop koffie te drinken en te horen hoe het met jullie kanjer gaat.

Hopelijk tot ziens
Pieter en Janet