Menu Sluiten

Frans en Paula

Deze foto’s kregen we vandaag van Frans en Paula.
Dank jullie wel voor deze prachtige foto’s en jullie lieve woorden

Hallo Pieter en Janet

Na een spontaan bezoekje op de site van Pieter en Janet waren we meteen verliefd op merrie Wisse. We maakten een fspraak en gingen op 15 aug. 2011 een kijkje nemen. We werden zéér hartelijk ontvangen en Harmina reed Wisse voor. Wat een pracht merrie, en ongelooflijk braaf, we waren nu helemaal verkocht, maar Wisse was drachtig…………oeps, dat was even een verrassing. Aangezien Frans in het verleden 2 drachtige merries had gehad waarbij de veulens allebei te vroeg afgestoten werden was dit nu niet iets wat hij weer een keer wilde meemaken, dus keken we nog even verder op de stallen en lieten nog 2 andere paarden voorbrengen, maar ja, dit maakte helaas het mooie, goede gevoel wat we bij Wisse hadden niet goed.
Liefde op het eerste gezicht heet dit !!! Daarbij gaf Pieter ons zo’n goed gevoel bij alles wat hij over Wisse vertelde, dat we besloten om haar te kopen. Nou mensen…..hij heeft in ALLES gelijk gehad, wat een “super” merrie. Of ze nu in het zadel gereden wordt, of voor de wagen aangespannen, ze wil graag werken voor ons en is in alles zo ontzettend braaf. Onze lieve schat heeft inmiddels haar kind gebaard op 11-02-2012, gelukkig niet afgestoten,waarmee 3x is scheepsrechts op zijn plaats komt, en ook in deze situatie doet ze het weer super. Wat een moeder!!! En wat een mooi kind.

Wij willen meteen even bij dit stukje vermelden dat we zo blij zijn dat we ons paard bij Pieter en Janet hebben gekocht. Wat een bijzondere mensen, altijd kunnen wij een beroep op ze doen wanneer wij ergens mee zitten en/of vragen hebben. Meteen vanaf de eerste dag hebben wij een enorm vertrouwd gevoel bij deze mensen gehad. Pieter en Janet, Dank jullie wel, dat wij iedere dag mogen genieten van onze Wisse, en nu ook van haar kind.

Vriendelijke groetjes, Frans Koch en Paula Vermeij.
[nggallery id=15]