Menu Sluiten

Engelien en Lobke

 

 

Hallo Janet en Pieter,

 
3 januari 2015 was het zover. Jullie kwamen lobke bij de hjc manege in Tolbert afleveren. Nieuwe thuis basis voor mijn allereerste paard.
Wat was ik zenuwachtig. 4 jaar was ze en ze kon alleen de basis dingen, maar met een hulp, als René vd Heul, durfde ik dit aan. De klik die ik had met lobke, op het moment dat ik in de stal stond bij jullie, wist ik dat het goed zou komen.
Inmiddels heb ik een startkaart aangevraagd en ga ik dit jaar met wedstrijden beginnen. Ik heb het zo getroffen met haar. Ze is braaf , werklustig en zooooo lief! Alle leuke reacties die ik krijg van anderen, doet mij beseffen dat ik een goede keuze heb gemaakt. Over een jaartje doe ik weer verslag over hoe het gaat op de wedstrijden. Ik zie jullie vast nog wel ergens komend jaar. De paardenwereld is immers klein.

 

Groetjes Engelien 😀

 

IMG-20150715-WA0023