Menu Sluiten

Ella heeft ook een fijn huis gevonden

 

Jalitha schreef:

 

Hoi Pieter en Janet,

 

Even een berichtje van mij. Ik wil jullie laten weten hoe het met Ella (bella, zo noemen we haar) gaat.
Ze heeft het hier erg naar haar zin, ze heeft al vrienden gemaakt en de mensen waar de stal van is, zijn ontzettend aardig en zorgen ook goed voor haar.
Gisteren ben ik met haar op pad geweest voor een zadel en hoofdstel, De winkel waar we zijn geweest kon bijna geen zadel voor haar vinden omdat ze zo breed is. Uiteindelijk had hij nog een zadel gevonden en deze mag ik tot vrijdag proberen. Ik hoop dat deze goed is, dan heb ik in ieder geval wat want ik wil graag rijden en trainen.
Als het niet wat is misschien dan toch overwegen een zadel op maat te maken..
Vanavond ga ik voor het eerst rijden, EINDELIJK!! ik ben benieuwd, ik doe gauw nog eens een berichtje.

 

Met vriendelijke groet,
Jalitha

bella 3

bella 4

bella 1

bella 2