Menu Sluiten

Duuk

04-02-2015

 

Vandaag kregen we weer een leuk bericht van Peter. Hij laat weten dat Maartje en Duuk het prima naar hun zin hebben en Maartje heel gelukkig is met hem en we zijn er trots op dat we deze match tot stand hebben kunnen brengen. In december 2014 kregen we ook bericht van Maartje en Duuk en dit bericht is verderop te lezen.

Peter schrijft:

 

 

Zoals jullie zien is de naam gewijzigd in Duuk en dat klonk wat meer Nederlands vonden wij. Hij is bij ons aan het werk gegaan en is niets anders dan toen wij hem bij jullie hebben bekeken. In de bak heel rustig en zo ook in de buitenbak en in de longeer- ring. Hij doet wat er van hem gevraagd wordt.

 
Buiten gaat ook super, alleen de straat op maakt hem ook niets uit. Bos, polder, industrieterrein en de stad, hij doet het gewoon. In een groep meegaan is ook al geen probleem. Ook niet wanneer hij van de groep af moet omdat ik het wil. Is er dan helemaal niets wat Duuk niet leuk vindt? Jawel hoor, hij reageert op vlaggen, wapperende zeilen of schriklintjes. Dan komt de hals er op te staan totdat hij niet verder kan, maaaaaaaaaar wat het mooiste is, losjes tussen twee teugels opgesloten houden en hij stapt/draaft gewoon voorbij het object.

 

Ik ga er maar mee stoppen, de strekking van mijn verhaal is hopelijk duidelijk.
Het is nog steeds een goede keus geweest om destijds naar het noorden af te rijden.

 

Dank en weet dat er in Boxtel iemand rond loopt en friezen is gaan promoten waarbij jullie naam bij mij bovenaan staat.

 

Groetjes
Peter.

 

DSC07939