Menu Sluiten

Drie keer succes Stal Wijbenga op 1 dag

17-07-2014

 

Hoe mooi kan een dag zijn. Het stamboek had een fotowedstrijd uitgeschreven en Paul Ruisendaal had net een fotoreportage gemaakt van zijn kleindochter Tess Deutekom met het dit jaar geboren veulen Uniek PJ.
Uniek PJ heeft als vader Onne. Ze komt uit de preferente Dette. Dette is de moeder van Rixt een ster van Onne (staat in Amerika) Teatske van de Hamsterheide een kroonmerrie uit Onne (staat in Tsjechiƫ) , Annette van de Hamsterheide (Annette PJ) fokdagkampioen van 2013 te Garijp en kroon (nog in ons bezit) en Fokje PJ ster uit Maurus (nu van Jankethea) en Hinke PJ ster uit Sjouke (nu in de test voor de afstammelingenonderzoeken van zijn vader) en de vorig jaar geboren Simon PJ uit Onne.

 
U voelt hem vast al aankomen. Deze foto is uitgekozen tot de mooiste veulenfoto van 2014. Dankzij de vele likes op facebook.

W.Nelson Briljant

W.Nelson Briljant

W.Nelson Briljant

Dat was het eerste succes vandaag. tweede was dat Uniek PJ vanmorgen een eerste premie ontving in Garijp als beste merrieveulen en als klap op de vuurpijl werd Kendra PJ (vader Norbert) ster met een eerste premie. Tevens heeft ze een uitnodiging ontvangen om zaterdag te verschijnen in de kampioensring.

Foto’s zijn gemaakt door Paul Ruisendaal