Menu Sluiten

De gelukkige eigenaren van Annette PJ

Janet, Pieter en Piet Sibma van trainigsstal Sibam te Rottum

Hier de gelukkige eigenaren van Annette van Hamsterheide, sportnaam Annette PJ. Pieter en Janet kochten enkele jaren geleden jaar na jaar de nakomelingen van Dette op.
Rixt, Teatske van de Hamsterheide en Annette van Hamsterheide. Totdat Dette zelf te koop kwam. Wim Koops vroeg of wij belangstelling hadden om Dette van hem te kopen. Ze was toen drachtig van Fokje PJ. Zo kwam Dette ook bij ons op stal. Ze liep nog een super goede IBOP proef en kreeg een eerste premie toegekend.

Rixt werd verkocht nadat ze fokdagkampioen in Garijp was geworden en Teatske werd verkocht nadat ze kroon wer. , Ze werd vervolgens fokdagkampioen in Tjsechie en vervolgens werd Annette PJ Fokdagkampieon in Assen. Besloten werd om Annette PJ aan te houden en verder te gaan in de sport. Ze won de indoor Variso competitie in de L1 en won tevens de zilveren zweep vorig jaar op de keuring in Garijp.

In 2011 werd ze ster verklaard en dat werd in 2012 omgezet in een eerste premie ster.
Dat allemaal nadat ze was bevallen van een prachtig hengstveulen genaamd Nanne (vader Onne). In 2012  niet bij de hengst gedaan om ons volop voor te bereiden op de keuring voor het kroonschap. Dit jaar is ze onder Tymon geweest en verwachten we dus weer een kleine in 2014.
Annette PJ blijft nog bij ons zodat Harmina haar verder kan brengen in de sport en wie weet kunnen we dit jaar nog het kroonschap op haar naam schrijven.

We wachten af.