Menu Sluiten

Concours de Wijk

 

Gemengde gevoelens bij concours de Wijk. Franke PJ mocht gewoon weer mee overrijden dus dat was op zich wel top. Christiaan PJ liep de sterren van de hemel en iedereen aan de kant riep dat hij de winnaar moest worden. Hij mocht echter als derde opstellen. Op zich dus wel een hele vooruitgang want de twee concoursen hiervoor merkten ze hem niet eens op. Geen 1 van de paarden in de ereklasse hield de achterbenen zo fantastisch vast als onze Christiaan PJ. Wat een gaaf gezicht was dat. Het is ook te zien op de foto. Maar goed………het concours telt nog een aantal rubrieken dus we moesten door.

De tweespanen werd een tweede plak nadat we wel als eerste mochten binnenkomen na de eerste rondes. Dus dat gaat steeds beter lopen. Het tandem liep nog niet zo als het moest. Nadat het concours anderhalf uur uitliep en de paarden allemaal al ingespannen stonden was het vuur er uit bij Christiaan PJ. Hij had er genoeg van. Maar toch nog een super mooie tweede plek waar we dik tevreden mee waren.

Op naar Wijnjewoude over twee weken en dan is Dokkum aan de beurt dus we kunnen nog even de puntjes de i zeten de komende weken.

Foto: Karin Sevink
Foto: Karin Sevink