Menu Sluiten

Concours Buitenpost verloopt boven verwachting

07-08-2014

 

Wat een geweldig en goed georganiseerd concours hebben we weer gehad in Buitenpost. Ook de resultaten waren weer super. De grote verrassing was onze Franke PJ. Het leek erop dat de nr 1 van het klassement onverslaanbaar was. In mijn vorige verslag vertelde ik nog dat Franke PJ stevig op de tweede plak stond en daar ook zou blijven staan als er niets vreemds zou gaan gebeuren. Wat blijkt? De nr. 1 is toch niet zo onverslaanbaar als het leek want Franke PJ kwam de baan in en bleef mooi constant lopen.
Hij mocht als eerste opstellen voor het overrijden, ook daar liep hij zoals nooit tevoren en hij bleef eerste staan. In het klassement maakt het niet meer veel uit want daar staan we in punten te ver achter op de nr. 1 maar het doel is bereikt om te laten zien dat alles mogelijk is met een goed paard en een goede menner. De verrassingen waren nog niet op.
We konden niet meedoen met het kampioenschap tweespan in Norg omdat 1 van de geplaatste paarden uit ons span geblesseerd raakte.
Het kampioenschap ging dus aan ons voorbij maar we wilden de rest van het seizoen toch mee kunnen doen en daarom hebben we een nieuw span gevormd. Christiaan PJ en Bommelenstijns Christiaan. Het bleek een gouden greep want het span liep super en werd dan ook eerste.

 

Op de foto ziet u Franke PJ naar de overwinning lopen.

 

Ons volgende uitje is dit weekend. Keuring in Assen en dressuur en mennen. We hebben er weer zin in.
Foto: Karin Sevink
Foto: Karin Sevink