Menu Sluiten

Annette PJ en Christiaan PJ winnen dubbelspan regionaal

 

Soms zijn er best veel concoursen en wedstrijden en de paarden krijgen het best voor hun kiezen in de zomermaanden. Daarnaast hebben sommige wedstrijdpaarden ook nog een veulen aan de voet en moeten we dus binnen een paar uur weer thuis kunnen zijn voor de volgende voeding.
Om wat paarden te sparen voor de grote kampioenschappen was het dus best lastig wat we in de ring zouden brengen bij het concours te Wijnjewoude.
Christiaan PJ kan heel veel hebben en dat was dus niet het probleem. Maar wie zet je ernaast en we moeten toch ook nog even oefenen dan? Welnee hoor……….Udo had de oplossing en zei tegen ons dat we Annette PJ mar mee moesten nemen. Wat was hij van plan? Nou daar kwamen we snel genoeg achter. Christiaan PJ naast Annette PJ? Was dat het plan? Nog nooit geoefend hoe zou dat gaan? Zouden de paarden elkaar kunnen vinden. De meester in het mennen en tuigen draaide er zijn handen niet voor om en was op het voorterrein al een bezienswaardigheid. Christiaan PJ maakt front, Annette PJ maakte front en daar gingen ze. Het kon dan ook niet uitblijven of ze gingen met de hoogste eer strijken. Super trots op zoveel goede paarden die overal inzetbaar zijn en zoveel mensen die eruit kunnen halen wat erin zit. Super leuke dag gehad.
Voor de fotograaf Karin Sevink was het dus ook niet eens zoeken naar de juiste foto. De vraag was alleen “welke”

 

Foto: Karin Sevink
Foto: Karin Sevink