Menu Sluiten

1 ste officiële concours te Lunteren


We hebben het super getroffen op 4 mei 2013. Het zonnetjes scheen, super paarden op de vrachtwagen en het was druk. Ook was het super leuk om (bijna) iedereen weer te zien na deze koude lange winter. Ook was het gaaf dat er weer veel mensen waren die paarden bij ons hebben gekocht en nu samen met ons kwamen genieten van alle mooie zwarte parels.
Het eerste officiële  concours was dus in Lunteren nadat De Bilt op 30 april was afgelast. Veel paarden waren wat onwennig maar Christiaan PJ liep alsof er helemaal geen pauze was geweest en liep keurig naar een tweede plaats. Wibald PJ had nog bijna geen wedstrijdervaring maar liet super goede stukken zien en je kunt zien dat Wibald PJ en Udo elkaar al aardig beginnen aan te voelen. Mooi om het samenspel zo van dichtbij te bekijken. Daarna kwamen de trofeeën van de vrachtwagen. Christiaan PJ en Wobke van de Demrostables moeten het dit jaar samen gaan doen in het dubbelspan. Zoals de foto’s al aantonen pakt dit super uit. Ze werden eerste uit maar liefst 11 deelnemers.
In het klavertje drie liep Wopke van de Demrostables voorop en Christiaan PJ en Eelko van bommelsteyn trokken de kar. Ze vonden elkaar en ook dat pakte super goed uit want ook deze rubriek werd door deze kanjers gewonnen.
Al met al een prachtige dag waardoor we met goede moed naar Bennekom rijden op donderdag 9 mei 2013.


[nggallery id=50]