Stratenconcours te Workum

 

Woensdag was de afsluiting van het zomerseizoen tuigen. We sluiten altijd af met het stratenconcours te Workum. Een geweldig georganiseerd concours en een super afsluiting van een super seizoen.
We hebben het erg leuk gehad dit seizoen en heel veel lol. Daarnaast hebben we ook leuke resultaten neergezet. De paarden hebben veel ervaring opgedaan en worden deze winter doorgetraind onder het zadel. Kai PJ gaat de dressuur in, net als Christiaan PJ. Franke PJ gaat dit jaar eens kijken hoe hij het mennen gaat vinden met Udo. Na een succesvol debuut op de centrale merriekeuring hebben we de smaak te pakken. Mijn wens was altijd nog een keer bij Udo op de sjees te zitten als “zijn dame”. Deze wens kwam in Workum uit. Het was geweldig om door de straten van Workum te rijden met een uitzinnig publiek aan de kant.
De jurk mocht ik lenen van Jolanda Schreuder. Heel veel dank hiervoor. Daniella heeft geholpen met kleden. Zat nog niet helemaal perfect maar dat mocht de pret niet drukken. Even leek er vroegtijdig een einde te komen aan deze belevenis. Franke PJ moest zo nodig even in de galop en dat was nog niet zo erg maar hij deed dat vlak voor de jury. Gelukkig herstelden hij zich en ging de terugweg weer helemaal top. Met een mooie tweede plek sloten we het seizoen af.
Udo, Daniella, Jan en Berber heel veel dank voor dit super seizoen. Volgend jaar weer.

 

Workum

foto Karin Sevink

Eerste marathon voor Geeske en Idske

Beste Pieter en Janet,

 

We hebben onze eerste marathon gereden.
Geeske en Idske deden het super.
We krijgen veel complimenten over de half zusjes en laten natuurlijk niet na om te vertellen waar ze vandaan komen.

 

Mvg
Hendrik & Babs

DSC_0669 (9)

Marthe Hovingh uit Paterwolde

 

Vrijdagmiddag is een lang gekoesterde wens van de 97 jarige Marthe Hovingh uit Paterwolde in vervulling gegaan, namelijk een rondrit in een rijtuig met 2 Friese Paarden ervoor.
De Friese Paarden Simmy R en Teake v.d. K. van Wieger Rekker bezorgden het echtpaar een onvergetelijke dag.

 
20150911 JB Rondrit Paterswolde_06

Foto van Jan Beets Media Productie