Super fijn weekend in Assen

 

 

Het werd een verrassend weekend voor Stal Wijbenga. We waren op tijd op het keuringsterrein en hadden Pipa van de Dodshoorn en Kendra PJ bij ons. Kendra PJ is voorlopig kroon en werd in de sterrubriek uitgebracht. Daar kreeg ze een eerste premie en een uitnodiging voor de CK. Niet geheel verrassend daar ze twee jaar geleden de kampioen van It Ta Bihald was geweest. Pipa was Pieter zijn troef. Hij kreeg gelijk want ze liep op kop met een eerste premie en we zijn weer een ster merrie rijker.
Twee paarden in de kampioensring is best een super goed resultaat dachten wij zo.

 

Kendra

Kendra 

Foto: Karin Sevink

Kampioenschappen

Fitza

Fitza

 

 

In Nederland worden er op het moment de selectie wedstrijden verreden voor het Nederlands kampioenschap. In Brabant bracht Desiree Van Zanten Van Munster “onze” Fitza uit in de L en werd kampioen en mag dus naar de NK. Ook Karlijn van Vugt bracht een Wijbenga paard uit en won met Johanna K de Groningse kampioenschappen. Nog een plek bij de NK dus. Kijken wat Nederland nog meer in petto heeft met de Wijbenga paarden.
Ook trots zijn we op Hiska van Mellanie Schollee. Twee jaar geleden aan haar verkocht en nu ster met een eerste premie. Van harte gefeliciteerd. De felicitaties gaan ook naar Nynke Koopmans met haar Sinne. Twee maanden geleden aan haar verkocht en nu ster.
Allemaal van harte gefeliciteerd.

Kampioen tandem

 

En ook het tweede kampioenschap van 2016 zit in de pocket. Gisteren werd het kampioenschap Tandem verreden te Rijs. Op het prachtig en goed georganiseerde concours mochten Hercules PJ en Christiaan PJ laten zien dat ze elkaar gevonden hebben onder leiding van Udo de Haan. Ze werden kampioen Tandem. We zijn ontzettend trots op onze paarden en op Udo. Iedereen heel veel dank voor de hulp.

 

TANDEM 1400x932 TANDEM2 933x1400

Foto s: Karin Sevink